Никола Станчев

Кой предлага най високо качество на услугата в нашият град? Скорости, цени...

Никола Станчев

Мнениеот w1n3r » Вто Юни 16, 2009 11:53 pm

ЦЕНОВА ЛИСТА
за интернет достъп
1. ИНСТАЛАЦИОННА ТАКСА 30лв
2. БЕЗПЛАТНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ ОТ ДРУГ ДОСТАВЧИК
3. БЕЗ ОТЧИТАНЕ НА ЛОКАЛНИЯ ТРАФИКНЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП
без лимитиране на трафика

Изображение


Услугата е предплатена и важи един месец след заплащането на абонаментната такса


ПРЕДПЛАТЕН ДОСТЪП С ОТЧИТАНЕ НА ТРАФИКА
Изображение


Услугата е предплатена и важи един месец след заплащането на абонаментната такса.
При заплащане на три месечни вноски получавате 10% отстъпка от заплатената сума, при предплащане на шест месечни вноски – 15%

Цените не важат за безжичен интернет

16.04.2008 г


ЕЛЕКТРОНИКА НС ЕООД е създадена през 1992г., в гр.Търговище, североизточна България (около 120 000 души население за цялата област) с предмет на дейност търговия и сервиз на компютърна и офис техника-копирни машини, телефонни централи, касови апарати,мобилни телефони.От 1999г.голяма част от дейността заема доставката на Интернет чрез медна, оптична и безжична LAN на цялата територия на Търговищка област, като в момента фирмата е най-големия ISP в областта. Извършваме също така продажба и поддържане на системен и потребителски софтуер като продуктите на Microsoft, счетоводни програми,програми в областта на здравеопазването. От 1992г.фирмата е основен дилър на Triumph-Adler-Нюрнберг,Германия за копирни машини.

Клиенти са ни почти всички фирми,учреждения и организации от Търговищка област,като извършваме сервизно обслужване (абонаментно и на повикване) и на територията на Шуменска,Сливенска и Старозагорска области. Най-големите ни клиенти са “Енергия” (силови акумулатори), ”ЛВК” (вино), ”ТЕРЕМ” (военна продукция) , ”Хлебопроизводство и сладкарство”, Областна и Общинска администрация, БТК (Българска Телекомуникационна компания),Български пощи,Държавен застрахователен институт,клоновете на Централна кооперативна банка и Юнионбанк, ХЕИ(Хигиенно-епидемиологична инспекция),Регионален център по здравеопазване, Областна болница. Осъществили сме цялостно структурно окабеляване на клоновете на Пощенска банка и Централна кооперативна банка в Търговище и на всички Районни полицейски управления в Силистренска област.

От1998г. до сега се движим между 93 и 108 място в класацията на IT фирмите в България. Във фирмата работят 14 души.10 от тях са инженери. Имаме два магазина-в Търговище и Попово.

Управител и собственик е инж.Никола Йорданов, роден 1951г., завършил е Техническия университет гр. София. Търсим сътрудничество, коопериране,създаване на съвместно предприятие със сходни фирми в следните дейности:

1. Създаване на инфраструктура за доставка на Интернет в Търговище и областта-подземен оптичен гръбнак в градовете,жична(мед) LAN и безжична LAN до малките населени места и крайните клиенти.
2. Доставка на комуникационно оборудване-суичове,рутери, кабели, безжично оборудване(антени,PC wireless cards,Access points,Remote Outdoor Routers)на 2.4 и 5.0 Mhz.
3. Асемблиране на компютри. Доставка на компоненти.
4. Доставка на мобилни (GSM)телефони.


Официален Сайт - http://www.elnics.com
w1n3r
 
Мнения: 22
Регистриран на: Съб Юни 06, 2009 2:19 am

Назад към Интернет доставчициКой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron