Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 52
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 765
Регистрирани: 1740
Най-новият регистриран: martinKpavlov

12 Декември - Свети Спиридон: празник на занаятите

Свети Спиридон, епископ Тримитунтски чудотворец е църковен празник. Роден е на о. Кипър, живял през V век. Хранел бедни и сираци, лекувал болни. Поставен е за епископ в гр. Тримитунт на о. Крит.

повече...
публикувана от: r16
9 Декември - Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството

В календара на православната църква този празник е тясно свързан с празника на Рождество на Пресвета Богородица. На него се почита зачатието на Св. Анна - майка на Богородица. Св. Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени. Според поверието на този ден започват родилните...

повече...
публикувана от: r16
Надебеляването е заложено и в мозъка

Затлъстяването освен на хранителни навици, се дължи и на генетично заложена в мозъка предразположеност. Такова е мнението на група американски учени, изследвали областта на хипоталамуса, който в най-голяма степен определя усещането за глад и апетит. “Именно някои различия в хипоталамуса изглеждат най-вероятните виновници едни хора да...

повече...
публикувана от: r16
Цветелина Бориславова продаде дела си от СИБанк?

В началото на днешната сесия през борсата бяха прехвърлени 16,1% от капитала на ТБ СИБанк АД на стойност 141,1 млн. лв. Изтъргуваха се 1 276 796 акции на цена 110,49 лв. за брой.

повече...
публикувана от: admin
Парламентът решава кога да ни броят

Преброяването на населението и на жилищния фонд в България ще бъде от 1 до 28 февруари догодина, а не през март, както се планираше по-рано. Такова предвиждат промените в Закона за преброяване на населението и жилищния фонд, внесени от ГЕРБ, които ще бъдат разгледани окончателно от парламента.  

повече...
публикувана от: admin
img news img news img news img news img news

Галерия Търговище

Този излет премина със 7 удата от които само 1 изтърван

Качена от: demo

Този излет премина със 7 удата от които само 1 изтърван