Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 35
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 869
Регистрирани: 1299
Най-новият регистриран: Aidin
Търговище: Майка подхвърли бебето си пред чужд дом

Вчера вечерта в РПУ се обадила жена, която обяснила, че открила момченце пред прага на дома си в кв. "Запад". Бебето е настанено в Неонатологичното отделение в болницата в добро здравословно състояние и по данни на лекарите било добре гледано.

повече...
публикувана от: r16
Нови 71 съкратени в „Терем“

  Масово съкращение удари оръжейниците от „Терем”. Второ масово съкращение на оръжейници от Военно ремонтния завод в Търговище изпрати на трудовия пазар още 71 души от дружеството.

повече...
публикувана от: Marcella
Новия модерен хладилник с  Linux

За своя тъчскрийн интерфейс производителят на Embedded – Profusion отново се обърна към Enlightenment Foundation Libraries (EFL) . Системата Embedded се използва в серията хладилници на Electrolux и ще може да дава не само рецепти, а и още нещо.

повече...
публикувана от: admin
Традиционните OS може да изчезнат в бъдеще

Операционни системи винаги ще има, но тяхното значение за редовия потребител играе все по-малка роля. Всеки, който е виждал как хора, които преди не са пипали компютър работят с iPad може да си представи в какво направление се движат индустрията и домашните компютри. Android устройствата само засилват тази тенденция, която ще доведе до...

повече...
публикувана от: admin
Тръгнаха водни таксита по р. Дунав

Пътническа връзка между Силистра и Кълъраш започна да изпълнявя редовни курсове от днес. От Силистра тръгването е в 10.00 и в 15.00 часа, а от Кълъраш - в 11.00 и в 16.00 часа. Първият демонстрационен курс бе направен от 11.00 часа, когато беше и официалното откриване на водната атракция.

повече...
публикувана от: r16
img news img news img news img news img news

Галерия Търговище

Голямо животно не се предаде лесно

Качена от: demo

Голямо животно не се предаде лесно