Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 162
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 979
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte
Правила за качване на снимки в сайта
  1. Нямате право да качвате снимки, защитени от Закона за Авторското право и сродните му права
  2. Забранено е качването на снимков материал, съдържащ кръв, насилие, вулгаризъм, секс и др.
  3. Потребителите нямат право да обиждат други потребители или да правят обидни коментари.
  4. Не качвайте снимки с цел реклама. При забелязване от страна на администратора те ще бъдат изтривани, а потребителят качил ги, ще бъде предупреден преди да бъде изтрит.
  5. Качването на снимки без изричното съгласие на дадено лице е забранено. Ако видите ваши снимки, качени в сайта, осведомете администратора за нарушението.
  6. Съобразявайте снимките, които качвате с категорията, в която би трябвало да бъдат. Екипът, поддържащ сайта си запазва правото да премества снимков материал при констатирана нередност.
  7. Екипът, поддържащ сайта си запазва правото да изтрива снимки, които не отговарят на правилата за качване, без да уведомява за това, потребителя, качил снимката.
  8. Всички регистрирани потребители, нарушили едно от правилата за качване на снимки на сайта, ще бъдат предупреждавани само веднъж, след което ще бъдат премахвани от историята на Targovishte.com.
  9. Внимавайте много при качване на снимки има ограничение в размера на снимките.Ако ви се случи да качите някоя снимка а тя да не се вижда ви препоръчваме да я намалите като големина и да пробвате отново.

Галерия Търговище

Невена Андонова

Качена от: admin

Невена Андонова