Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 52
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 672
Регистрирани: 1449
Най-новият регистриран: horaibusove

Хороскопи

Хороскоп за 26 август 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще имате проблясъци на гениалност, но под въздействието на някой друг. Сами ще ви е трудно да се справите с каквото и да е и не защото не искате, просто такива са нещата в момента.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Уж започвате нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Давайки си сметка за нещата, които ви карат да се чувствате неудовлетворени, автоматично трябва да потърсите начините, за да направите живота си по-щастлив и пълноценен. А такива има много, просто се огледайте или попитайте някой наблизо.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Много ангажименти ще ви затрупат още от сутринта. Вие сте майстори на организацията, така че това едва ли ще ви притесни. По-скоро отчайващо е, че не можете да сте на всички места едновременно. Колко жалко, че не можете да се мултиплицирате.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Странно напрегнати и несигурни ще се чувствате днес заради неща, които не разбирате. Потърсете помощ и подкрепа, никога не сте сами, дори и в най-черния мрак, просто трябва да я заявите от какво имате нужда.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще сте склонни да промените непоклатимата си до момента позиция. Много ще ви вълнуват политическите игри, чак ще ви се чудят хората около вас какво ви е прихванало. Я си гледайте живота, защо не проверите офертите на туристическите агенции.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес сте динамични, сякаш нямате нищо общо с вчерашния замечтан човек. Пред вас ще се отворят много нови възможности, не подценявайте нито една. Изследвайте ги внимателно и едва тогава действайте.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. Днес ще ви се иска да избягате от многобройните си ангажименти. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Благодарение на монилизация на силите, днес ще успеете да се справите с проблемите, които се изправят пред вас. Опитайте се да сте по-търпеливи и да проявите разбиране към хората, които схващат по-бавно. То се е видяло, че някои неща ще се правят по два пъти, тъй че – въоръжете се с търпение.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Уж започвате нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Отпочинали и бодри започвате новата седмица изпълнени с нови идеи и хъс да се справите с нещата по-добре от всеки друг. Рутината бързо ще ви върне на земята, но не позволявайте на ентусиазма да си отиде, с него определено се работи по-лесно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Хубав старт за седмицата. Имате настроение и всички около вас ще го усетят. Днес вие сте двигателят на нещата, не се оставяйте в чужди ръце, а действайте. И не пропускайте да отделите специално внимание на любимия човек.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: faerbal