Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 75
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 760
Регистрирани: 1424
Най-новият регистриран: bellamiestore

Хороскопи

Хороскоп за 16 юни 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Добре е да свършите нещо полезно вкъщи. Ще има безброй неща, които ще провокират любопитството ви. При всички положения няма да останете изцяло удовлетворени. Поне остава утешението, че сте направили каквото сте могли.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще се забелязва известно потискане и нежелание за чуждо присъствие около вас. Предчувствията ви най-вероятно ще се окажат напразни и ще ви остане единствено притеснението.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
При всички случи е добре да си дадете малко почивка и да излезете сред природата, за да овладеете по-добре емоционалното напрежение.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Не е най-добрият ви ден. Не се забърквайте в масови мероприятия, а по-добре отдъхнете сред природата. Внимавайте с похапването, не е трудно да развалите фигурата си, а идва лято.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днешният ден може да ви донесе разочарования, особено ако сте имали прекалено големи надежди. Не се впечатлявайте от всичко, което чувате, повечето хора си говорят просто ей така, без да влагат голям смисъл в думите си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не можете да се оплачете, че днес не ви е разнообразно, ще имате възможност да следите отблизо всичко, което се случва около вас. Определено сте за завиждане.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите. Не се опитвайте да се заяждате с близките си, те не са виновни, че не всичко е според вашите очаквания.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не е от най-леките ви дни, ще имате да разрешавате важни въпроси. Плановете ви ще са перфектни, но все ще се намери кой да ги развали. Трябва да сте по-гъвкави.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще сте в твърде родолюбиво настроение и ще милеете за благото на родината, тогава направете нещо по въпроса. Най-добре ще се чувствате у дома, но не се заглеждайте прекалено дълго в телевизора, а свършете някоя работа.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не е нужно да се впускате в спорове, особено на политическа тема. Чувството ви за хармония може да бъде нарушено, направете нещо хубаво за себе си.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще сте силно загрижени за семейното благосъстояние, но ще ви се иска да избягате за малко от задълженията си. Ще искате да се почувствате по-свободни, но не поемайте излишни рискове.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ви е обладал съревнователен дух и ако не постигнете победа ще се чувствате много подтиснати. Не приемайте нещата твърде трагично може пък да се окажете в печеливша позиция без да знаете.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: faerbal