Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 179
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 1040
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte

Новините на Търговище порталът

Гъвкаво работно време за данъчните в Търговище

категория / Търговище        дата: 2012-06-07 г. / 13:24 ч.      прочетена: 2525 Гъвкаво работно време за  данъчните в Търговище

Офисът на НАП – Търговище е един от офисите на НАП в страната и единственият за ТД на НАП – Варна, където се въвежда т.нар. гъвкаво работно време .Служителите тук сами ще определят кога да започнат и да  завършат  работа, и кога да запълват задължителните  8 часа в работен ден. Едновременно с това се въвежда и непрекъснат процес за обслужване на клиенти – час по рано и час по-късно от десегашното работно време. Фронт- офисът на НАП-Търговище, считано от 1 юни 2012г. е с работно време от 8.00 до 18.30ч. Това ще улесни клиентите на НАП, те ще  могат да посетят офиса на НАП в удобно за тях време в по-широк интервал. Гъвкавото работно време дава възможност и на служителите сами да  организират времето си, така че успешно да съчетават ефективно изпълнение на служебните си задължения и личните си ангажименти.
Офисът на  НАП-Търговище е един от офисите в страната, където пилотно ще се прилага този режим. След анализиране на резултата ще се прецени дали нововъведението е удачно за цялата приходна администрация.

Етикети: НАП, Търговище, работно време

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image