Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 169
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 845
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte

Новините на Търговище порталът

Гости от Смоленск идват в Търговище

категория / Търговище        дата: 2012-06-07 г. / 13:28 ч.      прочетена: 1598 Гости от Смоленск идват в Търговище

Официална делегация от побратимения с Търговище  руски град Смоленск ще пристигне в следобедните часове на 13 юни 2012 г. в областния град.
Гостите идват от Шумен, където ден преди това ще бъде открита Седмата среща на побратимените градове от Република България и Руската Федерация. Там от наша страна ще присъства кметът Красимир Мирев.

Руската делегация  е водена от председателя на Градския съвет  в Смоленск и ръководител на Градската администрация Александър Данилюк, съпровождан от Ана Гайдамакова – ръководител на апарата на Градския съвет, Татяна Русанова – председател на Контролно-сметната палата в Смоленск и Олег Кроликов – началник управление „Международни връзки и сътрудничество между общините”.

На 13 юни в Търговище е предвидена среща с кмета на общината д-р Красимир Мирев, неговия екип и председателя на Общинския съвет Севим Али. За 14 юни в програмата са включени посещения в заводите на „Тракия Глас България” и фирма „Агроелит”. След това е визитата във Второ СОУ „Проф. Никола Маринов”, разглеждане на музейните експозиции и храм „Св. Иван Рилски”.

Етикети: Търговище, Смоленск, делегация

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image