Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 178
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 990
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte

Новините на Търговище порталът

Танцов ансамбъл "Търговище" с високо отличие

категория / Образование        дата: 2012-06-09 г. / 12:34 ч.      прочетена: 3569 Танцов ансамбъл "Търговище" с високо отличие

За дванадесета година Конфедерацията на независимите синдикати в България и СНЦ «Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов, д.м.» организират детски етнофестивал «Децата на Балканите – с духовност в Европа!».

В тазгодишното издание на етнофестивала  се състезаваха близо 1 800 деца от 50 населени места,  представени от 27 основни и средни училища, 25 читалища, 16 Обединени детски комплекса, центрове и школи.  Участие взеха състави и изпълнители от Македония, Босна и Херцеговина, Сърбия и Молдова. Мястото на провеждане, Минерални бани край Хасково, се превърна в море от младост, музика, песни и танци.  

Детският танцов ансамбъл “Търговище” към Обединения детски комплекс в града получи специалната награда на Сдружението на танцовите дейци в България.

Това е признание на труда на децата от ансамбъла и творческите постижения на художествения ръководител Орфета Хараланова. Ансамбълът получи покани за участия в международни конкурси. 

 

Етикети: Търговище, ОДК, танцов ансамбъл, Орфета Хараланова

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image