Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 46
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 855
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte

Новините на Търговище порталът

Областният информационен център - Търговище участва в изложението

категория / EC        дата: 2012-06-12 г. / 22:09 ч.      прочетена: 3157 Областният информационен център - Търговище участва в изложението

Инициатива събира заедно всички оперативни програми в България

Областният информационен център – гр. Търговище ще се включи в специализираното изложение „Европа за нас”, което ще се проведе в периода 16-18 юни 2012 г. в София пред Националния дворец на културата. На него ще се съберат заедно всички оперативни програми в България.

ОИЦ – гр. Търговище е част от мрежата от 27 областни информационни центъра, която ще бъде представена в рамките на изложението, под мотото „Информираме заедно”.

Целта е да бъдат представени различните дейности, които центърът предприема на областно ниво, за да популяризира политиката на сближаване на Европейския съюз. Събитието ще бъде съпроводено от интересни и забавни сценични прояви, както и с много изненади за публиката.

Специализираното изложение „Европа за нас”, което ще се проведе в периода 16-18 юни 2012 г. в София пред Националния дворец на културата, ще събере заедно всички оперативни програми в България.

Инициативата, която се провежда за втора поредна година, е под патронажа на министъра по управление на средства от Европейския съюз Томислав Дончев, като съорганизатори са Представителството на Европейската комисия в България и Столична община. Организатор е Българският икономически форум.

В рамките на изложението със свой информационен щанд ще участват всички оперативните програми, включително и Програмата за развитие на селските райони и Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”.

Всеки посетител ще има възможност да разгледа шатрите и да се запознае с актуалните и предстоящите възможности за кандидатстване за финансиране с европейски средства. На разположение на гостите ще бъдат и представители на Управляващите органи и Междинните звена на програмите, които на място ще предоставят допълнителна информация и ще отговарят на питания.

Етикети: ОИЦ, Търговище, изложение

Публикувана от: ОИЦ - Търговище

Коментари

Пусни коментарvalidate image