Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 73
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 874
Регистрирани: 1762
Най-новият регистриран: krancheto

Новините на Търговище порталът

Американското издание на Вьортерзее ни представи още три горещи модела

категория / Автомобили        дата: 2017-08-11 г. / 17:05 ч.      прочетена: 16981 Американското издание на Вьортерзее ни представи още три горещи модела

 

Най-изключителният тунинг модел е VW Golf GTI RS Concept, изработен е от самия  творчески директор на Vossen Wheels  - Сам Добинс. Творецът се повлиял от силните японски въздействания и е поставил на Golfа специален кит за каросерията на „Rocket Bunny“. Като истински професионалисти те са се потрудили колелата на автомобила да не се трият в калниците и са допринесли за по-голямата полза от VW Golf GTI RS Concept. Купето е опростено до най-нужното. Друг невероятен  акцент са джантите Vossen, придаващи един жесток вид на автомобила и да не забравяме и особената кутия за покрива Thule.

На изложението може да срещнете още и невероятния автомобил GTE Estate impulsE от Цвикау. Концепцията е изработена от младите професионалисти на фирмата. GTE Estate impulsE разполага и с батерия с мощност 16,8 kWh, благодарение на която автомобила утроява пробега си.

Друг невероятен модел, които можете на намерите на американското издание е VW Jetta GLi Nardo Concept. Моделът доказва, че сивия цвят е  отново  на мода. Автомобилът показа, че може да може да завоюва много свой привърженици и  в САЩ той придоби невиждано голяма популярност, по-голяма даже и от тази в Германия, където е произведен. Именно заради това на американското издание в Савана изложиха и „Jetta GLi Nardo Concept“. Наименованието на автомобила е  заимствано от Audi и за  лакирането на в Jetta GLi  е използвано „Nardo-сиво“. Цялата картинка се запълва идеално и с джантите HRE с цвят асфалт, гумите BF-Goodrich и спортното окачване от направено от тунинг професионалистите от H&R.

А на „отсрещния бряг“, където се е настанило езерото Вьортерзее (Австрия) , Volkswagen ни показаха световната премиера на спортната версия на up! GTI. 

От немската компания разкриха, че серийния модел на up! GTI  може да се намери на пазара началото на следващата година. Автомобилът развира максимална скорост на движение от 197 км/ч, като първите 100 от тях се развиват за 8.8 секунди от място. За осъществяването на впечатляващите резултати от дребосъка, концерна е заложил на леката 997 килограмова конструкция и на TSI турбо двигател. Той е в състояние да произведе максимална мощност от 115 конски сили и максимален въртят момент от 200 Нм.

Volkswagen up! GTI е „обут“ с 17-цолови алуминиеви джанти и е оборудван още с  оптимизирано окачване, което е намалено с 15 мм отстояние от пътя, изцяло тематичен дизайн на изпълнение в екстериора и интериора, спортен волан и аеродинамични елементи.

 

 

Етикети: VW Golf GTI RS Concept, GTE Estate impulsE, VW Jetta GLi Nardo Concept, Volkswagen up! GTI

Публикувана от: IvetaBorisova

Коментари

Пусни коментарvalidate image