Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 45
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 623
Регистрирани: 1762
Най-новият регистриран: krancheto

Новините на Търговище порталът

Национален форум „Човешките ресурси в социалните услуги“

категория / Търговище        дата: 2017-11-02 г. / 13:07 ч.      прочетена: 16960 Национален форум „Човешките ресурси в социалните услуги“
Национален алианс за социална отговорност /НАСО/, съвместно с Община Търговище и представителството на НАСО за областта Търговищко дружество за психично здраве, организира форум на тема „Човешките ресурси в социалните услуги“ на 8 ноември 2017 г.

Участие ще вземат г-жа Росица Димитрова, зам.-министър на труда и социалната политика, г-жа Румяна  Петкова, изпълнителен директор на Агенция за социално подпомагане, г-жа Румяна Георгиева, директор на Дирекция „Социално подпомагане“ в АСП, г-жа Галина Дреновска, началник отдел „Координация и контрол“, Дирекция „Висше образование“. Предвидено е участието на общински ръководители и специалисти, отговорни за управлението на социалните услуги, представители на външни доставчици на социални услуги, ръководители на екипи и др. заинтересовани страни.

За първи път по инициатива на работещите в социалния сектор ще се проведе форум, посветен на въпросите за бъдещето на кадрите в социалните услуги – тяхното професионално развитие и мотивация, проблеми, интереси и възможности в социалния сектор. Целта е да се дискутира и да се изведат обединяващи предложения и решения за бъдещото и дългосрочно развитие на човешките ресурси в социалните услуги. Ще бъде представено проучването в областта на човешките ресурси в социалните услуги и анализ по темата от работна група експерти на Националния алианс.

Национален алианс за социална отговорност/НАСО/ е най-голямата организация, обединяваща доставчици на социални услуги (общини и неправителствени организации), ръководителите и екипите на социални услуги в България, с над 2000 членуващи структури. Представител на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания /EASPD/. Разполага с 32 представителства в страната, широк спектър от експерти във всички теми на социалните услуги. Работи активно и по темите за развитие на социалните услуги, заетост на хората с увреждания на отворения пазар на труда, социална икономика и предприемачество, корпоративна социална отговорност с фокус върху хората с увреждания и др. теми от социалния сектор. 

Етикети: Национален, форуm, Човешките , ресурси

Публикувана от: НАСО

Коментари

Пусни коментарvalidate image