Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 50
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 604
Регистрирани: 1762
Най-новият регистриран: krancheto

Новините на Търговище порталът

Казанлъшка роза

категория / Медицина        дата: 2022-03-25 г. / 19:14 ч.      прочетена: 597 Казанлъшка роза

МБАЛ "Св. Мина“ в град Пловдив откри Първи Национален център за лечение и диагностика на бежанци. 21-годишното Казанлъшко цвете Галена Назърова се включва в центъра доброволно, като тя заема длъжността на личен асистент, който ще отговаря денонощно в случай на нужда.

 

Галена е родом от Казанлък. Завършила е „Туризъм и Английска литература” в Обединено Кралство, а в момента учи бакалавър, специалност „Стопанско управление”. Работи в пловдивската болница като технически сътрудник отдел Европейски проекти. От миналата е и доброволец в Ковид отделението, като продължава да помага и до днес.

 

Галена не престава да се впуска доброволчески да помага на всеки човек, който има нужда. 

"Всички сме хора и всеки един от нас без значение от националността трябва да получи адекватно лечение и помощ. Няма по-лошо нещо от това да откажеш помощ на човек в нужда, защото човек никога не знае в каква ситуация ще попадне утре" - каза Галена Назърова.

От проучванията публичната аудитория изяви възхищение към 21 годишното момиче за смелостта и упоритост, което проявява не за първи път. Малко са хората, които доброволно ще извършат това,което младата девойка прави.

Поздравяваме Галена Назърова.Не за първи път е сте повод за гордост както за гражданите на Република България, Украйна и останалата част, така и за гр. Казанлък.

Етикети: Казанлъшкото момиче е отличено с борбеността си, куража и поемането на отговорността да бъде денонощно на разположение за всеки един пациент.

Публикувана от: Novinite.bg

Коментари

Пусни коментарvalidate image